Previous slide
Next slide

OMBYGNING & LANDSKAB
SOLVÆNGET

2018 – 2021
Privat bygherre

Fotograf: Heidi Lundsgaard

Ombygning og renovering af villa fra 1939 inkl. nyt haveanlæg og jordkælder   
Det har i alle løsninger for renovering og ombygning været væsentligt, at bevare og arbejde videre med den sjæl og stemning, denne helt unikke villa fra 1939 har. Bygningsarbejderne omfatter derfor en kombination af bevaring med renovering, nybygning og genbrug. Håndværkerne har arbejdet med helt særlige detaljer i både snedkerløsninger og murværk.
Villaen har indvendigt fået nye farver – brændte, rødlige og gyldne varme farver på vægge og det hvælvede loft i atelieret er malet indigo blåt. Det nye køkken er i dyb grøn farve kombineret med detaljer i eg.
Kælderen er blevet gravet ud, så rumhøjden er øget med 50 cm og facaden mod syd åbnet med et nyt stort vinduesparti. Vinduespartiet er opbygget som en indvendig karnap med siddeplads. 
Det meget kuperede terræn har givet mulighed for at etablere terrasser i flere niveauer med plantekummer og trapper – alt udført i gul tegl afstemt efter villaens facader.
Jordkælder med hvælvet loft og vægge i kombination af kampesten og tegl får sin helt egen og meget særlige stemning.

Opgaven har omfattet arkitektarbejder – farvesætning, indvendig ombygning med ny udnyttelse af kælder, landskabsarbejder og jordkælder.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere