Helhed i arkitektur, indretning, farver & design

Previous slide
Next slide

ODENSE SLOT 
STALDEN
BRANDSTATIONEN

 

Stalden 2021
Brandstationen 2015

Odense Kommune

STALDEN

Ombygning og renovering

Den tidligere staldbygning, der  siden 1919 har været indrettet til kontorer, er i stueetagen blevet gennemrenoveret. Lette vægge, gulvopbygninger, nedhængte lofter og flere lag af vægbeklædninger er blevet fjernet og vægge er blevet renset helt ned. Der er støbt nye gulve med ny tæppebelægning, udført ny puds på de tunge vægge, malerbehandlet med Keim silikatmaling og udført ny rumopdeling med glasvægge.

Arkitektarbejdet er udført som underrådgiver til VITA ingeniører og har omfattet

  • Indretningsforslag
  • Udbudstegninger for arkitektarbejder
  • Farvesætning
  • Indretning af lounge

BRANDSTATIONEN

Ombygning af den tidligere brandstation på Odense Slot, samt udarbejdelse af lokalekabale og ny indretning

Arkitektfirmaet har varetaget totalrådgivning for ombygning af Brandstationen  

By- og Kulturforvaltningen, der er bosiddende på Odense Slot, arbejder med optimering af arbejdspladser og implementering af “new ways of working”.
I den nye indretning er chefgrupper placeret i baser (ledelsen samlet i et fælles kontor) med adgang til fortrolighedsrum, ligesom alle medarbejdere er rykket tættere sammen med mindre arbejdsborde, så der er skabt plads til projektrum.

For gennemførelse af lokalekabalen og hele rokaden blev alt inventar registreret, optegnet og afmærket, så det af planer fremgik, hvor inventar skulle flyttes til og fra. Mødeborde, stole osv. blev sorteret og der blev ryddet op, så der med størst mulig genbrug blev skabt et nyt luftigt arbejdsklima.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere