Helhed i arkitektur, indretning, farver & design

Previous slide
Next slide

OM- OG TILBYGNING
NORDAGERSKOLEN

Ringe 2019
Faaborg-Midtfyn Kommune

Udarbejdelse af helhedsplan for skolen i det 21. århundrede og efterfølgende projekt for og gennemførelse af ombygning af udskolingen.

Udskolingsbygningen blev ombygget til fagundervisning, hvor eleverne bevæger sig rundt imellem undervisningsrum indrettet til de respektive fag. Der er lagt vægt på fleksibilitet – dvs. prioriteret forskellige rumstørrelser, nicher, værksted og at nogle rum kan sammenlægges.
Indretningen af hvert enkelt faglokale giver plads til fælles information og vidensdeling såvel som gruppearbejder. I pauser opholder eleverne sig i fælles ungemiljøer udenfor faglokalerne, miljøer der også anvendes til gruppearbejder.
Der er lagt stor vægt på et robust miljø med en god akustik og opnåelse af en enkel helhed, hvor naturen og lyset bringes med ind.
Eksisterende teglvægge er bevaret og kombineret med vægge beklædt med troldtekt og trælister, sammenbygget med siddemøbler.
Indretningen er en kombination af faste siddemøbler, borde i varierende højder med tilhørende barstole, taburetter og elevstole, pufs, lænestole og sofaer.
Farvesætningen understreger rummene, trækker naturens nuancer med ind og skaber kontraster.
Tilbygning af gangbro i sammenhæng med ny facade indeholder udendørs opholds- og arbejdspladser, afskærmet med glasværn, net og wirer med klatreplanter.

Areal 9.000 m², heraf Udskoling 2.000 m²
Udskoling ibrugtaget august 2019

Nomineret til Renover prisen 2020 

Publiceret i Danske Malermestre magasinet De Farver, april 2020

Fotograf  Kirstine Mengel

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere